PS till viktrapporten

Jag ska lansera en ny diet! Den heter nagellacksdieten och kan bli mycket framgångsrik. Den går ut på att om man har nagellack på sig så är det lättare att komma ihåg hur hot man egentligen är, och så kan man tröstäta mindre.

Kom ihåg var ni hörde det först.

5 kommentarer:

Sara sa...

Noterat! Jag tycker det är fullständigt briljant!
Själv försökte jag mig (pga för korta naglar) på hårfärgsdieten. Eftersom jag är en sucker på Anne på Grönkulla så bestämde jag mig för att Kastanj nog är min färg. Föga anade jag att röda pigment kunde flippa ur så mycket på gråa strimmor ...
Dottern tjöt "COOOOOLT" när hon såg mig, men hon är ingen vidare smakdomare, hon tycker också att Lady Gaga och vad heter den där andra är värst häftiga, så nu förstår du både graden av min rödhårighet och behovet att stanna inne med mössa tills den nybeställda bruna färgen kommer!
Så mycket för hårfärgsdiet. Kan meddela att det inte påverkade vikten åt något håll alls heller.

Klarins sa...

Jag tycker också att nagellacksdieten är helsmart.
Fast min skärpdiet funkar skapligt också.
Annars har vi den andliga dieten:
Mätta er med Kristi ord...
När suget sätter in så slänger man sig över en bra bok eller möjligen ett bra tv-program (sämre alternativ för det hör lite ihop med ätande) som gör att man glömmer ätande, om man har tur varar det tills suget gått över. Alternativ gå ut en sväng, ta en komettur... När man kommer in är man så trött att man inte orkar äta.
Bäst är fortfarande: KÖP INTE HEM! Det du inte har kan du inte äta upp.

Monnah sa...

Jag gillar både snöret i midjan och nagellacksdieten. Förvisso tror jag att man ska ha annat än ljusrosa tipp-ex som jag just nu har på mina naglar. Jag testar det där fantastiska lacket som kom med i den senaste Glossyboxen och det ska visst vara både naturvänligt och fint mot människokroppen, så jag måste ge det en chans! (Men det ser fortfarande ut som tipp-ex.)

Sara sa...

Jag tror jag äe väldigt svag i anden för jag känner mig måttligt nöjd på enkom Kristi ord och inte kan jag leva på kärlek allena heller, trots att jag har världens bästa man.
Däremot ska jag prova ett annat substitut, nämligen shopping! Planen för dagen är att trötta ut mig ordentligt med att köpa kalsonger åt maken (inte så glamouröst kanske) och ett nytt nagellack eller två åt mig själv i Sickla köpkvarter. Motion och avledande sysselsättning!
Ser ni nånting rävrött stappla förbi så är det jag!

Anja Olergård sa...

En annan diet är Mannen fixar-dieten. Idag åt vi ostkaka, semla och en liter blodgrapejuice till frukost, middag och jag också till kvällsmat. Fast såna där dieter som går ut på att man redan borde ha ätit för länge sen och nu svullar järnet, kanske inte är nån bra bantningsmetod. Men matlagningskurs här hemma vill gärna ha veckomeny. Bra idé. Ska försöka mig på det.