Dagens tro-det-eller-ej

Idag på Vem vet mest, eller vad det som går klockan sju i 2:an nu heter, hette en person Anja och jag märkte hur helt perplex jag blev av att Richard Sjödin sa mitt namn. Jag hajade till varje gång, säkert för att jag är så ovan vid att nån annan heter som jag.

Så ikväll blev det lite deja vu (jag vet hur det stavas, orkar inte leta upp om man kan sätta accenter på telefonen) när jag gick in på en blogg om hur man klär sig, som jag följer. Nu hade hon haft en packningstävling där jag deltog med tipset att rulla sina kläder för att spara plats. Och rubriken var Grattis Anja! Och tror ni inte jag har vunnit ett hudvårdset! Blev så glad för jag tävlar aldrig. Och jag har precis behov av en ansiktskräm. Vilken rolig överraskning!

Grattis Anja! http://katarinaalthin.blogspot.com/2014/03/v-2-fre.html

2 kommentarer:

Klarins sa...

Fantastiskt! Så duktig du är som har vunnit en tävling!
Det känns väl lite som att vara ute i världen? Att vara med i svängen? Att räknas :-)
Så lite det behövs.
Du är alldeles för snabb med att döma ut den nya medicinen. Du är för spänd för att den ska fungera maximalt, ge den några veckor eller helst månader. Var djärv!
modren (som är djärv nån enstaka gång; när det verkligen behövs)

Anja Olergård sa...

Jo, jättekul å vinna! Och jag ger inte upp om medicinen, lika väl som jag inte ger upp med LDN. Men jag behöver väl inte gilla hur läget är innan det har blivit bra :)