Konstigaste frys

Jag har ju bott lite i England, haft fyra lager kläder på mig i september samt sovit med vantar och skrapat rutorna på insidan av glasen i sovrummet!! Jag vet ganska mycket om att frysa. Det händer nästan så fort jag går utomhus.

Men idag fick jag en ny sinnesupplevelse. Jag trodde ju det var vår och tog på mig en söt vårjacka med 3/4-ärm. Hann inte mer än två steg utanför dörren innan jag vände och bytte till vinterjacka (vilken jag också frös i; same same but different).

Däremot kom jag inte att tänka på att byta mina skodon. Mina favvoskor är ett par lite -- i bästa fall -- rejäla skinnballerina från Clarks som jag har fyndat för en hundring. Jag hade oturligt nog inte mina nya varmfodrade skinnstövlar, som för övrigt hade varit mer än perfekta en dag som denna.

Och jag frös på ovansidan av foten, eftersom ballerinor bara täcker typ tårna.

Jag trodde faktiskt jag hade frusit överallt. Men nej.

Vadå sjuka människor och svältande bebisar? Jag pratar om mig nu.

Radiohjälpen 90 1950-6.

3 kommentarer:

Monnah sa...

Själv har jag njutit av "red alert"-vinden som blåst i eftermiddag. Klarade mig med Gneis-fleecen och gympadojor på promenaden och näsan blev bara lite röd. Inne var vi glada över att värme och spis drivs av gas, för det blev strömavbrott. Hoppas att du slipper använda dina fin pälsstövlar allt för mycket!

Sara sa...

Jag vet en som frös om revbenen, det är också knasigt! Fast ovansidan på fötterna är nog ovanligare. Du vinner!

Anja Olergård sa...

Jag skulle rent fysikaliskt inte kunna frysa om revbenen, de är för inbäddade hos mig :) Men tack för att du låter mig vinna, det är ju viktigt...