Den ljusa sidan

Vi har ju lärt oss av ... nej, det försvann helt, men ni vet, de engelska humoristerna med silly walks osv, att alltid se livet från den ljusa sidan.

För er som är glada över våren (inte jag, jag blev görsur igår att jag inte klarade av en kort utomhusflirt) kommer här en liten glädjedödare, fast fördel för vintern:

Man vet i alla fall att de svarta fläckarna i utkanten av synfältet varken är spindlar eller getingar. Är inte helt nöjd med att åter snart behöva dela omgivning med dem. Utan bin dör vi, och allt det där, men om de bara kunde hålla sig utanför vårt hus och utanför vår tomt, så skulle jag älska sommaren mycket mer förbehållslöst.

Och förresten har krabbor åtta ben, jag som trodde att det bara var spindeldjur som hade åtta. (Källa: Gårdagens Smartare än en femteklassare).

Apropå djur och ljud inifrån lägenheten. Någon snarkade nyss så fint att det lät som en liten flöjt. Jag har så roligt nästan jämt.

Förresten har jag köpt tolv paket med 5 par öronproppar i varje. Mikael var på Claes Ohlson härom dagen men de hade inga, och jag blev helt nervös och bestämde mig för att skaffa ett nytt lager från nätet, nu när mitt förra börjar sina. Öronproppar för 350:-, och jag är lika glad, nej gladare, än om jag hade köpt ett par skor. Människans utveckling!

Inga kommentarer: