Kjol, fåfänga strumpbyxor och klackar

Mikael fick en middag av mig i julklapp och vouchern går ut i mars, så vi ska förmodligen på date nästa vecka! Det ska bli jättekul. Jag ser fram emot att sitta och äta god mat (jag har redan läst menyn noga och valt mina tre rätter), titta romantiskt i ögonen, ha trevlig konversation, och dessutom pyssla mig fin! Jag har redan nu bestämt vilken kjol jag ska ha (en grå ullig kritstrecksrandig kjol som flirtar med det feminina genom att vara både vippig och sydd på kors och tvärs. Dessutom är det min minsta kjol och jag tror att jag har vuxit i den igen!) Och så ska jag ha fåfänga strumpbyxor, det ääääälskar jag, och kanske till och med klackar. Och såklart smink och glansigt hår och både mascara och örhängen (det är mina sista tilltag). Å, vad kul vi ska ha!

I början av vår tid som par, som gifta också kanske, hade vi som regel att dejta varje fredag. Jag ska väl inte säga att vi slutat med det, men det beror på om man kan kalla kommentarer framför teven dejt. Det är ju ett av mina komplex, att jag hindrar oss från att göra så mycket kul ihop. Men Mikael är nästan en gammal man, han kanske tycker det är skönt att jag räddat honom från ungdomliga eskapader.

Idag efter tandläkaren skämtade Mikael och frågade om vi skulle gå på bio. Jag svarade som jag brukar att vi väl ska gå på X&Y allra minst. Så hette ett ställe i Borås, och min systers man, som nu är död, brukade skämta om att mamma och pappa var där när de var sena till nåt. Jag tycker surrealistisk humor är rolig och använder gärna det där med X&Y för att det påminner om Rob. Men för övrigt så klubbar vi inte så mycket, min man och jag. Vi är både för gamla och för ointresserade av sån synd. Men oxfilé, here we come!

1 kommentar:

Mireille sa...

Hoppas ni får en fin date! Hoppas lite på en outfit-bild också : )