Nära ögat

Mådde så illa ikväll att jag gick till toan för att vara beredd på magsjukespya. Men det var bara utmattning.

Så trist att det var för jobbigt att äta middag hos mamma och pappa och se på semesterfoton från tvillingarna mm. Då låg jag ändå i sängen. Mindre utflykt kan man ju knappt göra!

Lite deppig. Har dessutom extra problem med migrän och jag tror jag måste pausa ldn igen. Vill så gärna att det ska funka.

Sen måste jag beställa tid hos gyn också. För att nåt verkar fel. Så fel läge för det nu. Klippa mig? Det finns bara ingen ork och tid till det. Trist med en sex månader lång page. Jag behöver en extra månad eller två för att komma ikapp, särskilt som en sak tar en vecka. Och snart blir vi till åtlöje i området om vi inte tar ner julsakerna.

Jaja, jag haltar dock inte fullt lika illa idag, det är jag glad för. Och det är en fråga om dagar (räknar jag med) tills jag kan stödja på foten. Inte månader, som stackars P.

Jag får fokusera på att trots att det fanns frestande mat och både banoffie pie och mazarinkaka, så tog jag bara av det som var tillåtet. Jättegott, till och med muffinsen, fast de hade nån ingrediens i, typ fiberhusk, som låter lite läskig. Och imorgon blir det vägning. Blir jag en D-klassponny? Eller det är nog snarare mätning som avgör det. Så synd, jag som försökte vara rolig och allt.

Ny dag, nya försök. Vi ses i en telefon nära dig.

6 kommentarer:

Klarins sa...

Men jag åt av pajen och mådde magsjukeilla hela kvällen. Så sött att jag blev sjuk av det. Var glad att du slapp!
Men så tråkigt att kvällen blev för jobbig! Jag tyckte det såg ut som att du och Mikael hade roligt och gladdes åt det. Det VAR en rolig kväll!
Stolt över dig som avstod från allt "förbjudet"!
Muffinsen som blev över innehåller bara nyttigheter, som man t o m kan äta till frukost om man vill!
modren

Anna Linda sa...

Om fiberhusk låter läskigt är du inte mycket till ponny.

Håll ut håll ut, snart är det vår! Det finns mycket att glädjas över med våren! Och innan dess är det ju ett antal galor vars klänningar du måste recensera. Och årets inredningsfärger är orkidé och teal. Tänk så mycket inspiration till hemmet du kan insupa!

Anja Olergård sa...

Hade jättekul när jag var där, det var efteråt jag mådde pest. Klarar nog en normal middag, men inte när jag varit ute två gånger samma vecka, rätt efter jul och nyår.

Anja Olergård sa...

Ska stoppa in teal i vardagsrummet så fort vi orkar få bort julen. Och sen en liten rullstolstripp på Ikea. Du har rätt, teal piggade upp mig!

Anja Olergård sa...

Hade jättekul när jag var där, det var efteråt jag mådde pest. Klarar nog en normal middag, men inte när jag varit ute två gånger samma vecka, rätt efter jul och nyår.

Klarins sa...

HUR GICK VÄGNINGEN?
Betänk att en vikt är en vikt är en vikt och inte hela världen.
Men man vill ha lön, rejäl lön, för mödan!
Jag vill också till Ikea.