Inget att rekommendera

Dagens o-rekommendation är stick inga sprutor under foten, skär inte upp ett hål och sy igen det. Och tro för all del inte på läkaren när han säger att man kan gå som vanligt på foten.

Igår tog det mig 45 minuter från sängen till toan och hem igen. Det gick i princip inte att använda häl eller tå heller, och stygnen sitter i hålfoten, för då stretade det i såret. Mikael hann hjälpa mig innan han sprang till ett möte men trots att jag hängde på honom som en kär tonåring som dansar tryckare, så lackade svetten av ansträngning när jag kom fram till badrummet. Använde en stol som rullator på tillbakavägen och det var smart med inbyggd viloplats. Jag höll mig resten av dagen för jag gjorde inte gärna om det gatloppet.

Men idag är det bättre.

Men jag rekommenderar verkligen inte sagda ingrepp. På andra ställen på kroppen var det en baggis eftersom de skar bort så lite och inte var inne i buken och röjde, men foten, aj säger jag bara.

Men var inte oroliga, det här blir snart en bantningblogg igen för på måndag ska jag väga mig (en vecka känns förresten för sällan) och om jag har samma tur som förra veckan kan jag ha gått ner sammanlagt tio kilo. Det låter fantastiskt tycker jag. Och då är det bara 20 kg kvar. Jag tänker nöja mig när jag väger 73. Det är fortfarande mycket mer än 57, men då var jag kanske onödigt smal. Förra gången jag gick ner i vikt verkade det finnas ett tak på 73, så mentalt har jag satt målet där. Kommer jag under 70 är det bara en bonus. Å, vad jag drömmer. Det härliga är att jag redan ser smalare (eller valfri synonym för mindre fet) ut på vissa ställen. Om det nu är tio kilo så syns det ju för ett tränat öga.

Tänk att slippa vara tjock. Fy vad jag längtar efter det.

Men akta fötterna, hörni. När man ligger på mage i solen ligger de med undersidan uppåt, och jag slår vad om att ni inte tänker på att smörja in er där...

3 kommentarer:

Klarins sa...

Jag väger mig mot all expertis varje morgon.
Det är nämligen så roligt att väga sig efter fastedagarna.
Sen experimenterar jag lite med ätandet, typ Gör det nåt om man fördelar kalorierna på 2, 3 eller 4 måltider? Då får man svar direkt på vågen.
Och när jag har gått upp nån dag så skärper jag mig. Och när jag har gått ner så skärper jag mig ännu mer för att hålla stilen och för att det är så roligt att gå ner i vikt...
Ska jag komma och blåsa och pussa på foten, eller snarare under den? Eller har du Mikael till det?
modren

Sara sa...

Jag zappade förbi ett program där nån skulle ta sprutor i fötterna för att vaddera trampdynorna så hon skulle kunna kuta obehindrat i värstingklackar. Hon bangade.

Anja Olergård sa...

Du vet hur man gör nån glad, du, Sara!