Alltid nåt

Utan kolhydrater försmäktar jag på denna ö.

Läste på alla safter och måltidsdrycker i skafferiet, och det var ända upp till 22g kolhydrater per 2,5 dl färdig dryck. Jag räknar inte kolhydrater, eftersom jag minns lite från förra gången, plus att jag äter vad Mikael lagar och han äter också lchf, men jag tänker inte ta hela dagens ranson i ett enda glas saft! Och jag köpte en brulépuddingsmix och en panna cottamix i december, men dem vill jag inte äta nu. Vill å vill. Jag ska ge bort dem. Har inte haft mage att slänga brödet i frysen eller de små glasspinnarna. Men jag låter i alla fall bli att äta dem! Alltid nåt!

Och jag vägde mig idag och har gått ner fem kilo sen i december! Det låter mycket, med tanke på att det bara är den 7:e idag, men jag minns att jag vägde mig före operationen och skrev vikten på deras formulär, och idag är det fem kilo mindre. Alltid nåt!

Å det gör ju det hela aningens behagligare.

Mår fortfarande pest och kolera, men är i alla fall inte illamående. Näsan rinner konstant. Jag är fortfarande inte riktigt säker på om detta är en förkylning. Men jag börjar luta åt det. I så fall är det första gången på tio år. Alltid nåt!

Imorgon blir det självövervinnelse på hög nivå när jag ska till hudläkaren. Men jag brukar inte svimma, så det går säkert bra. Alltid nåt!

3 kommentarer:

Sara sa...

Fem kilo är en rejäl motivationshöjare! Grattis!

Nilla sa...

Fem kilo på den kort tiden är ju jättemycket. Bra jobbat.

Klarins sa...

Nu har det kommit nåt larm om att vitt mjöl och söta drycker är huvudskurkarna bakom depression och inflammationer i kroppen.
Värt att undvika!
5 kg är otroligt mycket!
Jag samlar lchf-brödrecept som en galning.
Hinner kanske baka en omgång idag till dig.
modren