Ett par åsikter

Jag kan skaka fram några åsikter om Golden Globe-galan, eller rättare sagt om ett par av klänningarna.

Gillade Emma Watsons klänning framifrån. Bakifrån är den inte precis snygg, men minnesvärd. Och i dagens läge kanske det är viktigare för en stjärna.


Sen är Helen Mirrens byst inte särskilt hängig för att vara en rätt gammal tant. Om man jämför med denna överopererade yngre donna. Bättre behåar åt folket!

 
 
 
Och Angelina Jolies gamla klänning med den höga slitsen är förvisso minnesvärd, men när det gäller slitsar säger jag less is more! Eller hur?
 
 

Så coolt med lila och rött ihop! Och de olika tygerna. Gillar!! Julie Bowen.


Och här har Julia Roberts satt den. Så lagom snygg och cool. Och så håret till det. Classy! (Fast man ska visst vrida kroppen lite så man inte fotograferas rakt framifrån. Men det kanske var kameror åt alla håll, vi förlåter henne väl.)

1 kommentar:

AL/Scandinavian Christmas sa...

Märklit att vi är lika i så mycket men så olika i klädsmak. Jag tyckte inte Roberts såg något vidare ut alls. Hennes personsämsta på mycket länge. (Inte för att det säger ngt om varken hennes person eller ytkesskicklighet vill jag tillägga eftersom det känns knasigt att ranka kvinnor efter utseende, men visstja, klänningar, de kan man ju ranka och det var ju det vi gjorde här.)