Botox

Var och fick Botox idag. Det gjorde mycket mer ont än det brukade, tror jag blir mer smärtkänslig när jag sovit mindre.

Idag fick jag på fler punkter och det ska bli spännande att se om jag märker skillnad.

Sen hade jag två frågor till läkaren, men den långa frågan svarade han nej på, fast jag minns inte själva förklaringen. Så går det när man får gå upp fem timmar innan man har sovit färdigt. Tur Mikael var med.

Dessutom är jag stolt över mig själv. De senaste halvdussin besöken har avslutats på en italiensk restaurang som ligger precis vid mottagningen. Man ser den från bilen. Och min favoriträtt är spaghetti bolognese och det brukar jag belöna mig själv med inför vetskapen om att det kommer en vecka eller två av rätt ihärdig migrän innan naprapaten eller morfinderivat får bort det.

Ja, men nu är ju spaghetti off limits. Men så sent som igår kväll var jag inte säker på om jag kunde/ville stå emot frestelsen. Men jag klarade det!!! Kom hem och vilade, lyckades sen få in ett par laxfiléer i ugnen som Mikael gjorde sallad till, och nu ska jag göra ett viktdiagram och börja pricka i min nedåtgående kurva!

3 kommentarer:

Sara sa...

Du är ett under av karaktär!

Det finns en sorts glasnudlar på Ica som funkar superbra med lchf. Fast oftast gör vi strimlad vitkål som vi kokar och har smör och muskot på. Tål du vitkål?

Unknown sa...

duktigt av dig att stå emot! Well done!!

AL/Scandinavian Christmas sa...

Härliga tider! Stråååålande tider!