Världens sötaste solhatt

Denna hittade jag hos nienie, från Banana Republic. Så urgullig.Eller är det bebisrumpan som är gullig och så får hatten oförtjänta pluspoäng?

Hur som helst är jag lite förälskad i hattar, har alltid varit. Men jag har sånt litet huvud, och särskilt avlångt, och extra platt bakhuvud, så jag tycker inte jag är så snygg i hatt. Men vad underbart det vore att tjusa omkring sig på semestern i ovanstående hatt. Eller att sitta på balkongen och läsa med den på! Jag kanske skulle stå ut med ljuset då! Solglajjer räcker liksom inte.

Och nu skeppar Banana Republic/Gap till Sverige! Fast man kanske kan hitta en hatt närmare än så. Eller så är sommaren slut.

Hejhej, har visst ätit "sur" mjölk till frukost.

3 kommentarer:

Stina sa...

Definitivt bebisrumpan. =)

AL/Scandinavian Christmas sa...

hahaha, har platt bakhuvud ngt att göra med om man passar i hatt? Kanske man kan hitta en skalpturnyr?

Anja Olergård sa...

AL, tydligen har jag blandat ihop "platt bakhuvud" och "passar inte i hatt". Men det är nog "litet huvud med hästansikte" som hör ihop med "passar inte i hatt". "Platt bakhuvud" hör ju ihop med "passar bättre i bulle än tofs".

Och förresten finns det skalpturnyrer på ebay (http://cgi.ebay.co.uk/Beehive-Bouffant-Bump-Shaper-Styler-Hair-Comb-/200520920291?pt=Women_s_Accessories_UK&var=&hash=item746abe2b5b#ht_500wt_922). Men det verkar lite läskigt att stoppa skumgummi i håret. Steget till en fralla är inte långt.