Sådär bara

Jag skulle ju vara positiv och rolig i veckan som motvikt till allt Norge i helgen. Men det har väl inte gått sådär jättebra. Dels är det stressande att vara rolig på beställning, och jag har snarare varit mindre rolig och positiv än en vanlig vecka, när jag inte har nån press på mig. Dels har jag varit upptagen med att skriva tal inför söndag. Dessutom lurar jag på en creative non-fiction piece som -- om det blir nåt -- ska vara inne 1 september. Sen har hjärnan inte räckt till nåt mer. Ni kanske har sett hur jag har klistrat in lite halvpatetiska LOLz istället...

Ja, så det här var då bara för att säga att jag inte har varit rolig i veckan som jag hade tänkt mig.

Det behöver väl ingen läskunnig upplysas om i och för sig...

Annars är en god nyhet att migränet som har suttit stenhårt fast inne i mitt huvud precis hela sommaren verkar ha gett med sig. Jag har kört dubbel dos magnesium i några dagar och det verkar för sjutton som om det slog av värsta toppen! Dagens tips.

För er som inte har huvudvärk tipsar jag om Google+. Än så länge ekar det mest därinne. Sällan jag är först med nåt som sen visar sig bli stort (jag var till exempel rätt sen med FB) så jag skulle gilla att G+ verkligen blev det nya, och så var jag med från början. Alltså. Vill ni ha en inbjudan?

Inga kommentarer: