6. #LIGHTtheWORLD

Igår var det bota sjuka-dagen. Jag gjorde INGENTING. Oh well... Jag tränar mig på att bara släppa tankarna när jag inte klarar nåt. Kunde inte somna, hade migrän. Jag kände mig i alla fall glad över att man kan rädda liv med sin kropp, som Jesus gjorde, genom att ge blod. Har inte sett det som att följa Jesus, men det är det ju. Annars hade jag gärna och för evigt blivit botad från migrän. Men jämfört med för tio år sen så har jag nu många metoder som gör mig riktigt mycket bättre.

Idag gäller alltså:
6. Jesus läste skrifterna

Förslag:
Skriv ditt favoritskriftställe på sociala medier
Messa ett skriftställe till någon som kan behöva det
Och för ickekristna/icketroende: Läs någon berättelse om Jesus och tänk hur du kan applicera hans gärning på dig i modern tid. Även om du tror att han var en vanlig människa så var han ett föredöme om man tar sig tid att tänka efter.

3 kommentarer:

Sara sa...

Jag är en dålig människa. Jag har inte botat sjuka och jag har inte gått till några skrifter. Utom dotterns geometriläxa. Har bara städat för att städerskan ska komma och nu har jag så ont i huvudet att jag bara kan kisa med ett öga i taget. Så jag har heller inte pejsat, vilket annars borde stå först på varenda dag i min kalender.
I morgon blir det bättring. Vad ska jag göra då?

Anja Olergård sa...

Du ska definitivt inte göra nåt annat än ta det lugnt och känna att du duger även om du bara ligger och vilar!

Sara sa...

Det var ju just det att jag har lite svårt för att bara ligga och vila när inget händer om inte jag tar kommandot. Städa bör man, annars dör man!