Snö uppe, snö nere

Det är så vackert med all snön. Jag försöker göra en mätbedömning på grannens volvotak. På den ena bilen ser det ut som 2 dm, på den andra som 3. Vårt gräs stack upp igår men inte idag.

Men det allra bästa är att det är som en ljudslöja. Det är så tyst ute att man kunde tro att jag har öronproppar. Underbart, säger jag.

Jag tror det är tredje dagen det snöar hela tiden. Makes sense, för före detta regnade det i tre dar, och jag sa till de stockholmare som tyckte illa om vädret Såhär är det i göteborg i tre månader.

Ja, ska det komma nederbörd föredrar jag tusen gånger av tusen att det är snö före regn. Regn låter möjligtvis mysigt på fönsterblecket när man ska sovatm. Men det är ju inte så att jag inte kan somna även i tyst väder...

Och nu när Mikael till och med har bytt till vinterdäck så är min lycka fullständig. Om nu diskmaskinen, tvättmaskinen och framförallt våran hårddiskräddare som är gammal och står och tjuter mellan 8-22, kunde tystna, och Mikael kunde börja med hörlurar till tv:n, då vore halva livet perfekt. Jag ska bara ligga på sofflocket och fönstershoppa lite. Har galet många flikar öppna i Chrome. Måste ju jämföra också, och så glömmer man.

Inga kommentarer: