Så rik 2!!!

Jag har möjligtvis beklagat mig här i mitt cybervardagsrum över att jag är stressad inför jul. Min man är oftast snäll och gör vad jag ber honom, men jag är rätt så snäll mot honom och ber honom inte om jag inte måste. Jag kan ju tänka själv, typ nu äter han, nu svettas han efter träningen, nu är jag hungrig och han måste laga middag. Men vi har pratat om att jag skulle vilja ha in lådan med julgrejor måndagen före första advent, och så har jag veckan på mig att ta fram och pynta. Nu har vi fler än en låda, men samma princip. Jag uppskattar julen före jul, skulle gärna ta bort allt den 27 dec. Vi får se om jag får som jag vill. Men det stressar mig.

Men detta, go' vänner, var inte essensen. Utan nu har den som jag påstår kunna ställa upp i världsmästerskap i omtänksamhet och vinna, gett mig en vacker julstjärna MED FOT! Så man slipper ta fram grejer från förrådet med Mikaels hjälp, så jag slipper ha armarna i luften för att hänga upp dem på gardinstången. Den är ihopskruvad och jag har tagit fram lämplig sån som inte är glödlampa, jag vet inte vad det heter. Jag måste bara få loss några hål i väggen. Men även otänd har jag en vit, vacker julsak i mitt sovrumsfönster. Ni fattar hur lycklig jag är! Om allt annat skiter sig så har jag en julstjärna där jag är mest.

Det är så himmelens omtänksamt att ge mig en sån present, av ingen annan anledning än att hon är omtänksam. Jag kan aldrig betala tillbaka all den snällhet som hon har benådat på mig.

Den här gången tänker jag att det är slut, för det kan inte bli bättre.

Jag tror inte hon skäms men jag hoppas att hon tål att bli offentligt hedrad, hon, ja, den enastående Monnah! [>folkets jubel<]

Sen måste jag kommentera "Världens vackraste kort". Monnah, du kan skriva på en bit toapapper och så bli det vackert.

TACK FÖR VÄRLDENS BÄSTA PRESENT OCH SNÄLLHET! Älskade vän.
<3 <3 <3 <3 <3

3 kommentarer:

Sara sa...

Inte bara julen före jul utan även julen före advent! Jag är all for att ta ut saker i förskott, så jag ska naturligtvis ta efter och börja ta fram lådorna jag med! Vänt på advent från och med nu!

Monnah sa...

Puss och kram!

modren sa...

Här kommer folkets jubel. Högt och ljudligt och allvarsamt menat. I kvadrat.
modren