På god fot

Jag har blivit tjockare sen förra vintern och mina stövlar går med nöd och näppe att dra igen. Surt. Jag tror inte jag kommer få effekt av den medicinen jag äter nu, men jag måste vänta och se. Är bara precis över den dos där nån över huvud taget har märkt någon effekt. Men fet blev jag ända från början.

Bara för det så låtsas jag att jag har smala vader och kan gå i klackar och har råd med åtta nya stövlar i vinter. Tjohoo!

8 kommentarer:

sara sa...

Ärligt talat så begriper jag inte det där med stövletter! Jo, till långbyxor. Men stövlett till kjol eller korta byxor delar ju bara upp benet visuellt och gör att det ser kortare ut? Vad är det som jag inte har fattat?

Monnah sa...

När man som jag har så stora vader att det är jättesvårt att hitta stövlar som passar är stövletter och kängor gudasända.

En långvarig förkylning sa...

Surt var ordet! Jag har också gått upp men mina stövlar/kängor upp till knät går att snöra om åtminstone. Tack o lov, så dyra som dom var. Men det tillverkas på tok för smala stövlar ändå.

Harriet Klarin sa...

Jag har smala vader men älskar stövletter ändå... Tycker de är så behändiga.
modren

Sara sa...

Jag har kraftiga vader av naturen och nu förstås ännu värre. Nu klafsar jag förstås oftast omkring i sånadär vadheterdom som börjar på U, det är väl rätt nära stövlett. Men som sagt, föredrar högre ben på stövlarna till kjol. Vilket faktiskt finns att köpa, vissa ställen, tex Ellos o La Redoute tar in vidare modeller och anger dessutom skaftvidden så man vet.

sara sa...

Blundstones, visst börjar de på U? Suck, min hjärna!

Anja Olergård sa...

Tack och lov! Jag var rädd att du menade Ugg!

Sara sa...

Nej, bevare mig väl!