Mini eller maxi

Jag har nog berättat förr om min alldeles makalösa pyjamas från Asien. Tänkte stödja något fattigt land istället för Lindex och köpte från ett ställe i Indonesien om jag minns rätt, på ebay. Men den hade passat bättre till min pappa som är 1.92. Ja, den kan ha varit för stor för honom också! Den är så osannolikt stor att ni inte ens kan föreställa er hur vansinnig den var både på bredden och längden. (Jag hade på mig den inatt.) Ändå hade jag beställt efter en storlekstabell. Men jag vet inte vad som hände där. Kanske kan de inte tänka sig hur en överviktig viking ser ut.

Så ser jag idag reklam från en firma i Kina, de har speciella plus size-kläder på rea och jag faller för frestelsen att titta.

Ja, förutom att de har en spenasmal 13-åring på bilderna för plus size-kläder, så kanske det är bra. Jag hittar en billig klänning som jag gillar. Minns mitt förra misstag och läser noga storlekstabellen.

5XL har ett bystmått på 104.

Det känns så lagom uppmuntrande.  Så idag har jag inte fuskat utan ätit lchf. Varit väldigt sugen på annat, men också mått illa av maten, så jag vet inte hur "duktig" jag varit.

I am Olga. Rysk kulstöterska, 2 meter både på bredden och längden. Men säg inte det till Mikael, han tror fortfarande att jag är snygg :)

1 kommentar:

AL sa...

Nice to meet you Olga. You are the bravest woman I know, who else would dare to order clothing from China online?