Dagens skämt nr 3

Har lagt ut en rolig grej på min fb, men skrattar lite fortfarande, och Mikael sover så jag har ingen annan att berätta för. Temat var roliga saker som min kyrkas ledare sagt på den världsomfattande konferens vi har två gånger om året, i april och oktober. Jag skrattade högt åt flera av klippen, och här kommer en av dem. Ja, återberättat alltså.

Äldste Joseph B Wirthlin berättade om en gång när en av hans döttrar skulle gå på en blind date. Killen kom och ringde på dörren, pappan tänkte Han ser väl lite gammal ut, men alla hälsade artigt. Sen gick de ut och satte sig i dejtens bil, där de blev sittande. Sen kom tjejen in igen, röd i ansiktet. Det visade sig att hon inte var den enda i familjen den kvällen som hade bestämt träff med nån. Hennes syster skulle nämligen sitta barnvakt åt några, och det var pappan i den familjen som hade ringt på dörren. Sen när den riktiga dejten kom kunde pappan inte komma och hälsa, för han stod fortfarande i köket och skrattade.

Jag tycker väldigt mycket om att skratta. När Mikael satte sig i tevefåtöljen med en grymt sen middag för en timme sen och ett visst stön utstöttes, sa han mazel tov. Jag skrattar för så lite. Bättre än att gråta för allt. Det har också hänt.

3 kommentarer:

Eva sa...

Underbar historia! Skratta kan vi i alla fall... Ha en skön helg!

Sara sa...

Det var faktiskt väldigt kul, så jag förstår att du måste berätta det flera gånger!

AL sa...

Jag skrattade första gången jag hörde den historien så till den milda grad att jag inte kunde koncentrera mig på resten av mötet. HAha, det ær så roligt, och speciellt sättet han berättar på!