Helt ohämmad reklam

Jag vet inte om jag blir mest läskad av kakfatet eller räkmackorna. Svenskt tenn. Mmmmm.

3 kommentarer:

Monnah sa...

Jag skulle passa utmärkt som gammal Dam i en vååååning på Östermalm. All inredning skulle naturligtvis komma från Svenskt Tenn, Norrgavel och lite andra trevliga ställen. Hoppas att du snart mår bättre förresten. <3

Anja Olergård sa...

Jag också! Med en rut som dammade listverket... Och visst skulle jag stressa med svenskt tenn, men försöka välja lite mer okända tryck/ljusstakar/vaser osv, så att det ser personligt ut, inte som en homestylad lägenhet. Fast just nu skulle jag vara rätt nöjd med en homestylad lägenhet. Mikaels mobil plingar som om nån spelar flipperspel på den. Han fick fyra timmars sömn inatt, tror jag, och det är två lass med flyktingar på väg. Ja, han hinner inte "styla" så mycket här hemma om man säger så, det var det jag menade alltså. Godnaaaaaatt, damen!

Monnah sa...

Nej, Klaus hinner inte heller styla särskilt mycket, men jag har ju hjälp av minst två som är uppriktigt intresserade av att det är fint och hemtrevligt här även om deras uttryck kanske inte är helt lika mitt. Puss på kinden till dig, kära med-dam.