Dagens bukett

Den här var väl fin! Plommon också, kul.

8 kommentarer:

Sara sa...

Den kunde bli en god marmelad. Vi kanske ska ha afternoon tea och prata Austen nån dag? Och hur gör man egentligen clotted cream? Och varför skriver jag ens det här, jag ska ju äta lchf!

Anja Olergård sa...

Å vad underbart det låter. Och jag kan äta de små gurkmackorna, du kan äta clotted cream, det är lchf. Jag trodde det var övervispad grädde bara, men så tror jag ju inte engelsmännen om mycket när det gäller mat. Litteratur däremot!!

Sara sa...

I don't mind if I do! Gnag på din gurka du!
http://www.huffingtonpost.com/2014/03/17/clotted-cream-recipe_n_4979955.html

Anja Olergård sa...

Ha! 12 timmar i ugnen, svalna, åtta timmar i kylen, det där är ju värre än när man är sugen på chokladpudding och låter bli för att det ska stå i kylen en kvart. Eller en halvtimme. Jag vet inte. Jag äter absolut inte chokladpudding, jag skojar bara. Men så underbart att äntligen lära mig vad clotted cream är!

Sara sa...

Tycker det verkar ME-vänligt. Inte en himla massa vispande och passande. Och det är nog inte så kinkigt med en timme hit eller dit ifall man inte orkar upp just då.

Klarins sa...

Ni ME-folk tittade inte möjligen på det där sjukhusprogrammet i tv 1 igår kväll? Jag råkade ha på det och studsade när de berättade om en lady som sa att hon hade fått ME när hon nyss hade gift sig. Hon var 35 år då och blev så dålig att hon knappt orkade upp ur sängen, orkade inte tvätta eller klä sig.
Eftersom hon verkade frisk nu blev jag superintresserad av hur det hade gått till.
Hon sa att hennes man hade fått henne att förstå att hon kunde mer än hon trodde, och fick henne att känna mycket större självförtroende, och så blev hon bra!
Man tar sig för pannan. Undra på att folk i gemen och läkare tror att det inte är en sjukdom...
Arrrggg å era vägnar.
modren

Anja Olergård sa...

Å, vad irriterande!

Sara sa...

Tur att jag inte tittade!