Att klä ut sig

Nu är det ju utklädningsmecka. Jag kom på att jag och Mikael skulle vara Sheldon och Amy Farrah Fowler. Så grymt roligt.

Jag har också varit inne på att hitta en pensionärsklänning på myrorna, spraya håret vitt och sätta det i knut, gå extra kutryggig och skippa behån (för er som är annorlunda formade än jag betyder det att brösten då hänger ner till magen).

Mikael undrar om jag verkligen vill gå på den där festen, och det vill jag inte, men jag skulle vilja orka klä ut mig. Tycker det är kul. Lite eskapism!

Fast jag vill ju inte _vara_ någon annan, det är ju som Anja jag har Mikael. Och det blir förhoppningsvis ordning med mig när jag får rituximab eller nån annan medicin som de kommer på botar våra abnorma hjärnor.

Men om jag skulle vara ett djur, så har jag alltid tänkt delfin. De har roligt i vattnet, kommunicerar, hjälper människor.

Men jag har ändrat mig. Jag vill vara en get. Den geten som studsar i den där videon, Crazy Baby Goat.
Här är den.

7 kommentarer:

Sara sa...

Länk?

Anja Olergård sa...

Det var dåligt. Jag ser nu att ordet Här som har länken, bara är en aningens annorlunda färg som knappt ser annorlunda ut än själva texten. Men när jag klickade på den på telefonen så fungerade i alla fall länken. Prova du, hoppas det funkar.

Sara sa...

Tack, nu ser jag! Är det därför det heter "hoppa bock"?

Anja Olergård sa...

Jag dör. Ja, så måste det vara.

Sara sa...

Nu har jag tittat på baby goat compilations i en halvtimme och inser att jag åtminstone borde bo så att nån granne kunde ha getter som jag kunde hälsa på. Getter äger!

Nästan OT, men lite utklädning i alla fall: https://www.youtube.com/watch?v=sUR0xvgsZb0#t=27

Anja Olergård sa...

Det vore så oerhört charmigt med en get som går och käkar gräs här utanför. Kan man ha hund så kan man väl ha get?!

Sara sa...

Crazy goat lady på promenad med kometen ... Min tur att dö en smula!