Vara borta en månad?

Härom natten kollade jag lite på Blocket (våra matbordsstolar faller i stycken fast jag kollade mest på skoj) och råkade hamna på Utland - uthyres. Tjena.

Så jag har bestämt mig för att jag ska hyra en bungalow i Thailand som jag hittade för lika hög/låg månadshyra som vår lägenhet. På stranden, med havsutsikt och billig restaurang på "tomten". Där skulle jag ligga och läsa (räcker 10 böcker i en månad?), lyssna på musik i mobilen (som även skulle ha gratis, trådlös wifiuppkoppling) och filosofera under ett parasoll, som skulle skydda mig mot bränna men inte mot svalkande vindar. När jag tröttnade på det skulle jag äta löjligt billig thaimat (fast de kallar det säkert bara mat) och guppa i vågorna. Och så skulle jag gå in i bungalowen och spela lite spel med Mikael, för han kan ju inte jobba hela dagarna. Och det skulle inte finnas några getingar, kackerlackor eller -- tvi vale -- ödlor och ormar.

Och sen, kanske i januari, eftersom jag har blivit van vid att ta det lugnt, skulle jag hyra vad som helst som har utsikt. Just denna kommer från Skottland, härifrån.


I maj skulle jag kunna åka till Västindien, eller till Zermatt i februari/mars. Eller både och. Okej då.

Inga kommentarer: