Måste ha!!!

Klickar ibland på objekt till salu. Känner nån sorts oförklarligt behov av att hänga med vad som händer på bostadsmarknaden, plus att jag är nyfiken på inredning. Såg nyss ett hus i Nynäshamn som var ok, bara lite för mycket färgbrist för min smak. Men så ser jag ett rätt så ostajlat rum med nån illgrön leksak (?) i bild, och det spelar ingen som helst roll för jag blir så kär i bilden att det pirrar i hela kroppen! JAG MÅSTE HA EN MARINBLÅ WILLIAM MORRISTAPET I VARDAGSRUMMET!!!!!!!


Jag upptäckte nyss att vi har nioårig bröllopsdag nästa vecka (jag ska till doktorn och Mikael ska ha kurs, så ingen av oss kan fira). Undrar hur Mikael reagerar om jag säger att jag vill tapetsera om i hela lägenheten? Att han gärna får göra det som bröllopspresent till mig.

Haha, han skulle nog inte garva, så som Johan hade gjort. Han har ett rått gapskratt som passar i såna situationer. Vi behöver inte ens tapetsera mer än den stora väggen och så kan vi bara måla de andra väggarna i en matchande blå. Och köpa vita bokhyllor istället och vitt soffbord. Kanske måste köpa feta marinblå sammetsgardiner då också, eller en ny Strandmon i passande färg. På blocket fanns det en marinblå i Handen men den såldes på en dag. Mikaels fåtölj är gammal och rätt sliten och bedagad vid det här laget, den har suttits i rätt mycket. Det är ju inte som en Carl Malmsten i kvalitet.

Om ni behöver ha namn till era barn tycker jag ni ska kolla på kända svenska möbeltillverkare på 1700-talet, här. Jag vill ha romankaraktärer som heter så för barn blir det inga på den här adressen (Johans asgarv!).

Inga kommentarer: