Måste ha en fyra.

Ett sovrum till oss, med plats för kläder och allt, och lite spaceigt sådär. Så man kan ställa en vacker sammetsbänk vid fotändan av sägen, och ha plats för byråar. Och sen ett litet arbetsrum för Mikael. Med oerhört mycket plats för papper i pärmar i bokhyllor. Och plats för gamla datorer och sånt.

Och så ett litet, litet rum, med inbyggfa dubbelsängar för två-tre-fyra små barn (som säkert inte skulle våga sova utan mamma och pappa, men det är en annan grej) och ett vanligt gästrum till två vuxna, där de stora kan bo. Då kan vi ha alla barnbarn o dyl boende hos oss. Eller så får vi göra plats för föräldrarna också.

Jag kan inte tänka mig nåt underbarare än att ha blivit frisk, och ha alla dessa ungar boende hos oss, och spela fiaa när det regnar, gå på Liseberg, akvariet, skansen, se på gamla slott, äta picknick på ett högt berg, äta glass på stranden. Bada, bada, bada. Jag önskar så att jag ska bli frisk och så ska jag lära alla att förstå svenska, de norska kan redan det. Och krama dem tills de börjar himla med ögonen!!!!! Tant Anjas sommarkul!!!

1 kommentar:

Anonym sa...

Eh, det får jag till en femma?
/Systren, vän av ordning