Världens roligaste!!!

Ikväll har jag varit på storäventyr! Tog kometen till centrum och åt kinamat med världens bästa Sara!!! Vi "firade" att det var 20 år sen i september sen jag blev sjuk. Och vad kan vara bättre då än att svira så avancerat med min ME-tvilling. Jag fick fina blommor och coola streamersar till kometen, med reflexer på. Och så var det så oerhört kul att äntligen träffas!

Jag är lite extra tom i bollen och kan faktiskt inte tänka ut vad jag ska säga. Förutom att jag är jätteglad och jättetrött. Och jätteglad.

6 kommentarer:

Monnah sa...

Vad roligt att ni kunde träffas! Heja er.

Sara sa...

Ja heja oss!
Fast nästa gång kanske vi ska pejsa bättre genom att ha en fast sluttid, för två pratkvarnar som vi är inte självreglerande!

Det var verkligen roligt att ses efter så långt cyberumgänge, men dessutom kändes det så himla normalt och friskt att gå och äta middag med en väninna och skvallra lite om de andra i bekantskapskretsen. Har helt glömt hur sånt kändes! Lycka!

Nilla sa...

Åh vad mysigt det låter <3

Mireille sa...

Så mysigt!!❤️

Cecilia summerar sa...

Så underbart att ni fick träffas afk! Away from keyboard - som är så mycket svårare att begränsa i tid och engagemang än internetumgänge. Grattis till er båda - och suck över att sån glädje måste kosta så mycket.

AL/Scandinavian Christmas sa...

Weeeehoooo! Vilken dejt!

Bild på komet med streamers tack!