Hungry feed (no pun intended, or??)

Jag överdriver men idag bestod 95% av min pinterestfeed av matrelaterade bilder, och ännu mer specifikt av efterrätter. Pumpkin cheesecake, Apple crumble, nä, jag klarar inte mer. Caramel hit och pecan dit. Och så nån enstaka kyckling i Crock-pot, verandor med pumpor, spökpyssel, överdekorerade spiselkransar och middagsbord och nån kylig bröllopsbild.

Och här ligger jag i sängen och har varit hungrig länge. Det luktar inte nybakat här hemma, men teoretiskt kan ju det ordnas. Fast jag borde vila efter igår. Och jag märker nog hur trött jag är när jag går upp. Vad äter ni idag?

9 kommentarer:

Sara sa...

Kålpudding.
Drömmer om äppelpaj med vaniljsås, med sådär frasig deg ovanpå som den blir om man gör kavlad pajdeg med ägg. Det gör inget om det är tosca-eller pekannötkolatäcke också, men då vill jag ha vaniljglass till istället. Och det får gärna vara så att fyllningen är en aning rinnig så att man kan skrapa upp det sista av äppel-och-kanel-smaken på slutet och fundera på om det kanske ändå inte var i sötaste laget, det här.

Anja Olergård sa...

Nobelpriset i matlitteratur! Äntligen!!!

Sara sa...

Kan du fatta vilken otrolig bok det skulle bli: drömmar om mat. Fantasier om matorgier!

AL/Scandinavian Christmas sa...

Fårikål.

Anja Olergård sa...

Vi är för svenska för att det ska vattnas i munnen av bara det namnet, AL. Du får gärna beskriva!

AL/Scandinavian Christmas sa...

Det ær inte säkert att det vattnas i munnen ändå. Men alltså jag håller med, vad hände med pinterest? Øver en natt var hela flödet orange! Och bara mat och kakor och pumpor. Møjligen någon orange soppa också. Det brukar vara en fin mix av lite ditt och datt att kika på, men nu! bara orange så långt ögat kan se! Ægnade en stund åt att avamerikanisera lite genom att sluta följa en del, men ändå. Orange överallt.

AL/Scandinavian Christmas sa...

http://scandinavianchristmas.blogspot.no/2013/10/sheep-tricks.html

Klarins sa...

Glömmer aldrig våra semesterresor söderut när vi högläste ur Lilla huset på prärien-serien med deras matorgier. Det var ofta äppelpaj! Inte undra på att vi präglades för livet.
Gjorde annars enklaste middagen igår som blev supergod: ryggbitar av torsk av hög kvalitet, Knorrs hollandaisesås där jag bytte ut margarinet mot smör och mjölken mot grädde :-) och öste över fisken och så in i ugnen.
Kokt potatis och gröna ärtor till. Så gott och enkelt!
Varför mår man bättre efter fisk än kött?
modren
modren

Monnah sa...

Vi åt blomkålssoppa med knaperstekt bacon, nyfriterade och hemgjorda pommes (Klaus hade lånat en fritös och ville dra ur det sista ur den innan den skulle tillbaka till ägarna) och paleo dessertpizza med "nutellafyllning". Åh. Det var en god middag och efterrätt...