Har jag redan sagt det?

Jag minns som sagt inte om jag sagt detta redan. Men jag har insett att jag inte skulle bli lyckligare i en lägenhet på 100 kom istället för 53. Jag skulle bli lite lyckligare av mer förvaring, mindre insyn (fördelen med att bo på marken och komma in och ur sin lägenhet utan trapphusstädning motsvaras av nackdelen att folk kan se in överallt och vi jämt har persiennerna nere), och fetare lister och takrosetter och mera space!!! Men det handlar inte om lycka utan habegär. Så jag tjatar inte om det. Fast om vi vann fem miljoner skulle jag köpa min älsklingstomt bredvid skolan och ridskolan, och bygga ett litet hus med bubbelpool inne och liten pool (uppvärmd) ute, men framförallt stora fria ytor och massa förvaring. En landshövdingelägenhet i husform. Fast detta är bara en av mina drömmar, inte nåt jag verkligen strävar efter.

Men om jag blev rik, så finns det faktiskt en sak jag skulle göra varje vecka, och det är skicka blommor till mig själv. Blommor är så överjordiskt vackert, man kan variera dem i oändlighet, de luktar gott (en del i alla fall, och andra bara ibland). Och å vad jag blir glad av blommor. Jag kommer tyvärr inte ihåg alla blommor som Mikael gett mig, för han är rätt duktig på att ge mig blommor.

Här får ni läsare en vacker bukett. Tänk om jag kunde sätta in en knapp med texten LADDA NER och så fick ni varsin levande bukett. Där ser jag framstegsmöjligheter för tekniken. Man kan visst printa 3d-tårtor nu...

3 kommentarer:

En långvarig förkylning sa...

Tack!❤️

Anja Olergård sa...

Varsågod, sötis!!

AL sa...

Just ikvæll vore det bættre med tårta tror jag. Ska snart börja banta och behöver æta upp mig lite før att dæmpa fallet. Kan du inte sætta in en tårtbild att ladda ner också. pliiiis.