Mitt evinnerliga tema

Jag är ju som sagt  ganska intresserad av balans. Det går som en tråd genom det jag tycker är viktigt. Och balans utgör den gyllene medelvägen mellan alla extremer.

När jag ser bilder som den här tänker jag att less is more. Men överdrifter är ju å andra sidan så fantastiskt underbara.

På ett sätt skulle jag vilja hitta ett tillfälle när man kunde se ut så här. Jag blir upplivad av överdriften, glad över att inget är lagom. Balansen är väl dock inte att gå sån här till Ica.

4 kommentarer:

Sara sa...

Kan det vara för att det är en form av frosseri och vi kittlas alltid lite av dödssynderna?
Ja och så det där vi pratade om härom dagen med högmod.
Jag gillar verkligen dödssynderna som koncept, att undvika dem är liksom det enklaste sättet att leva utan att dra på sig välfärdssjukdomar och problem, men skildras ofta som att det skulle vara snarare en religiös doktrin, men jag undrar om det var Gregorius syfte? Jag tänker mig mera att det är en lista över saker som människor har att kämpa med och lära sig förhålla sig till under sin livstid.
Och att inte ha på sig de här kläderna när man tar kometen till konsum handlar mer om att man inte vill framstå som komplett galen. Fast jag vet inte i vilket sammanhang de skulle vara lämpligare?

Anja Olergård sa...

Crazy Hat Lady skulle gärna åka komet med håret fullt av blommor. Tänk vad folk skulle få nåt att prata om som är roligare än vädret. En gång ville en alkis gärna låna kometen. Jag hade tittat på dem, tycker även a-lagarna förtjänar ögonkontakt. Jag vet inte vad jag pratar om längre.

Anja Olergård sa...

Förresten har jag mer än en gång tänkt mig att ha ett dödssyndstema här på bloggen. Kanske följt av the virtues, fast de är inte lika roliga.

AL sa...

Det ær snart Halloween! Go for it!