Mera firande

Imorgon åker vi till Ullared via nån tantaffär som mamma älskar. Sen ska vi sova i stuga, och på fredag åka ner till Lund. Då fyller Rob 50. Sen ska vi ha en liten fest hos Michael & Terez, sen ta det lugnt på söndagen efter kyrkan, och sen åka hem på måndag morgon. Det blir en trevlig helg, om jag orkar med den och kan sova.

Och eventuellt kan vi tänka oss att det blri rätt fullt i bilen med fyra pers, packning och dessutom Ullaredsinköp. Tänker låna allt jag kan av Ellen, som tandkräm och sånt, och ta med så lite det bara går.

3 kommentarer:

Rob & Ellen sa...

Ja ok då, du får väl låna tandkräm :-)

Men seriöjst (som Minna skulle sagt), så kan jag inte komma på vad du skulle behöva som jag inte har, utöver kläder och skor möjligtvis? Och ditt andra tingeltangel? Så allt jag har är ditt, ta det du behöver...

Har ni några speciell matönskemål? Vi kan erbjuda till frukost: fil, mjölk, flingor, mackor, pålägg, te... Annars får du säga till snart, jag ska handla ikväll.

Monica sa...

Hoppas att ni får en riktigt härlig utflykt och att det inte snöar för mycket på er. Ullared... Det var länge sedan. Måste nog ta en tur dit i sommar.

Hanna sa...

Låter som en härlig resa! Jag hoppas du har ork nog att njuta av alltsammans!