Baka bullar

Igår höll jag på att baka bullar. Jag hade nästan bestämt mig för det, i alla fall hade jag tagit fram mjölpåsen, läst på receptet, och skulle ta fram jästen när jag upptäckt att jag glömt köpa det. Fick tips på Facebook att man kan använda torrjäst för matbröd även i söta degar, men då hade energiögonblicket redan gått över. Bestämde mig istället för att scrappa några födelsedagskort. Men det glömde jag, och jag bloggade istället.

Hur som helst, jag skulle bara säga att jag inte har ont i huvudet alls igår. Har inte tagit en enda värktablett! (Vi får se hur det fortsätter.)

Dessutom fick M låna en blodtrycksmätare av grannen ovanpå, Sonja. Jag hade 138/105 och 108 i puls, andra gången vi mätte, när jag suttit i soffan och vilat länge. Lite högre än hos distriktssköterskan härom dagen, men jag kan inte se nån annan orsak till huvudvärken än blodtrycket. Ska nog börja ta blodtrycksmedicinen igen. Det har ju bara stigit konstant sen jag slutade med medicinen. Väntar inte på OK från doktorn. Man kallas ju inte för "Doktor Magda" för intet.

Inga kommentarer: