Dagens skratt

Älskar när hon försöker gå vidare med graderna för annars hinner de inte, och så kan hon inte ens säga öst innan hon skrattar igen. Och som nån på Youtube skrev: Det hon skrattar åt är inte ens särskilt roligt.

Det som nån annan skrev på Youtube däremot ÄR inte ens särskilt roligt, nämligen: "It doesn't even sound like she's speaking English. Is it because she is laughing so hard. Difficult to understand what she's saying."

Jaja, ibland kan man inte låta bli att skratta. Och ibland har man inte så mycket till anledning. Oftast efter balen på Fest-i-Nord, när man efter tre nätters sömnbrist och en helkväll i värsta klackarna och kvastskaftshållning bildligt talat inte orkar hålla armbågarna från bordet längre under nattmackan.

Det knäppaste var dock -- om man med knäppt menar utan synbar anledning -- när jag var på mission och jag och syster Broadbent skulle sjunga in en psalm på band till hennes föräldrar i Stockton-on-Tees. Minns inte psalmen och absolut inte vad som var så roligt, men vi fick nog börja om 35 gånger innan vi fick till en någorlunda falsettfri inspelning.

Ni vet väl annars, apropå "roliga" psalmer, att mens-psalmen lyder "O, låt Sions källor flöda i en rikt välsignad flod."

Happy laughing, folks.

Inga kommentarer: