Grrr 2

Har kollat igenom mina recept. Bara tre fel. Och möjligtvis ett fjärde, men jag glömde kolla om dosen var rätt.

Det ena var att jag har fått 150 dagars Propavan. Men att förnya ett recept extra är väl ok. Det är ju inte ens en sömnmedicin utan en gammal antihistamin, men om de är rädda för att skriva ut den så låt gå.

Men stilnoct. Stilnoct som inte har gått att få tag på på månader, så att jag tvingats byta till en annan tillverkare, och ja, jag är så känslig för vissa sorter, jag har inte pejl på vilka som fungerar sämre så jag ber alltid om den "riktiga". Det var ju en läkare som skrev ut 30 tabletter med uttagsintervall på 90 dagar. Och när jag bad om nytt recept som gick att hämta ut tidigare så struntade läkaren i att skriva ut nåt för han tittade bara och såg att det fanns ett recept med uttag kvar. Och sen när jag fick styr på det så har apoteken ändå inte kunnat leverera någon stilnoct. Detta till en person med 20 års insomni bakom sig och med journalförd ångest och självmordstankar i höstas pga sömnlöshet.

Nu ser jag att läkaren har skrivit 4 uttag om 30 tabletter med 30 dagars uttagsintervall. Dvs han tvingar mig att åka till apoteket samma dag som medicinen är slut. E!ler Mikael. Han vet inget om hans schema eller om han inte kan ränna ärenden åt mig just en viss dag. Och om jag beställer via Apotea tar det en dag extra och då får jag vara utan en natt. Och jag är sängbunden 23 1/2h per dygn. Men strunt i det, vi måste hindra henne från att få sin egen medicin.

Jag har skött mina sömnmediciner i 20 år och nu ska de behandla mig som en ansvarslös knarkare och inte ta någon som helst hänsyn till min hälsa, till apotekets oförmöga att producera medicin och till att jag hittills har varit 100% ansvarig och aldrig tagit mer medicin än läkaren godkänt och även satt ut mediciner jag vet att jag behöver när en ny läkare inte tror mig och vill kolla själv. Jag har även minskat i dos fast jag gjort det förr och fått symptom. Jag har 100% compliance.

Så jag har skrivit brev till sköterskan. Igen. Har man inget att göra så skaffar vårdcentralen arbete åt en. Är så deppig och sur, innan jag ens gått upp. Sen har jag försökt påminna Amazon om att kreditera mig för en reklamerad vara från i juli, men det är inte lätt att hitta en adress till dem. Och så säger personen till slut att de har krediterat, men har missat 1/3 så man måste skriva igen och uppge samma information som förra gången. Och bifoga foton och skit. Gah!!!!!

3 kommentarer:

modren sa...

Saktmod är kanske inte vår starkaste egenskap?
modren

Anja Olergård sa...

Haha, nej. Jag är väldigt lättupprörd. Arbetar på det, men jag ser inte att det löser sig inom den kommande veckan. Jag ser att jag har fått svar på 1177 men jag vågar inte riktigt läsa det.

lilian nikky sa...

Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtryck. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälper till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i ditt förhållande. Och hans också perfekt i 1 LOVE SPELL 2 WIN EX BACK 3 KVINNENS FRUIT 4 FRÄMNINGSSTAV 5 SKYDDSFÖRVALTNING 6 FÖRETAGSSTAV 7 GODT JOBSMAX 8 LOTTERISK STÄLLNING och DOMSTOL.