Same same but different

Jag vet inte om det oftare står om Madeleines gruvliga hämnd på Sofia eller Sofias på Madeleines. Jag vet inte hur väl de "klickar". Det sägs ju att även Kate Middleton och Meghan Markle är i luven på varandra. Men ingen kommer nog nånsin att få reda på hur det verkligen ligger till, hos britterna eller hos oss.

Därför har jag tagit mig friheten att guida er lite genom min egen samling klipp och så får ni döma om de är vänner, fiender, rivaler, eller bara svägerskor. Här har ni lite att fundera på. Jag vet inte hur man gör en sån där Quick Poll där man får kryssa i Friend eller Foe. Men den som sitter inne med kunskap är hjärtligt välkommen att dela, och den som gör som jag, har åsikter om det jag inte vet nåt om, är givetvis söt nog att göra detsamma i kommentarsfältet.

OK, de har i alla fall inte "råkat klä sig likadant". Men det är ju annars lite grämligt.

Alla på fotografiet har chambrayblått utom Madeleine och Sofia, som har smutsrosa.

Blicken! Eller bara ett oturligt sammanträffande.

Riksmötets öppnande. Ojdå.

Riksmötets öppnande ett annat år. Really???

Och näst efter männen är det väl juvelerna man vill bräcka med. Madeleines är the real thing, Sofia har inga ärvda juveler men har fått ett egentillverkat halsband. Inte att Sofia gjort det själv, men nån smyckesperson har gjort det speciellt åt henne.

1 kommentar:

AL sa...

Så festligt lika!