Dags för Maxima!

Den hör röda outfiten med flirt med 50-talet i jackan, den är jag supersvag för. Jag älskade en linnekostym jag hade med rosa sydda prickar, knytskärp i midjan och alinjeformad kjol. Kavajen var bara v-ringar och knytena satt fast fram på magen och man gjorde bara en knut, så hängde skärpet som en detalj. Och jag har den med ett rosa linne under, och älskade det! Strl 38 älskade jag också. Fy, vad mycket snygga kläder jag har haft när jag var smal och när jag var rörlig nog att shoppa. Kavajen hade 7/8-dels ärmar, dem älskar jag nästan ännu mer än 3/4-dels ärmar.

Den andra klänningen blir jag knäsvag av. Svandunen, den tjocka satängen som säkert frasar, blommönster som är lagom stora och lagom blandning mellan unika blommor men liknande blommor.

Och ni får tre för priset av två. Jag skickar, som tröst till alla som inte har en miljon om året (räcker ens det???) i jobbklädesbidrag, eller en stylist och ändringssömmerska, eller för den delen inte ens nån make up-artist eller frisör. Med andra ord, se här när Maxima har ett halvfult halsband och en lite misslyckad hairday. Mer som en dag på stranden. Lent, flygigt, svårstylat hår ser mer drottninglikt ut uppsatt, då har man produkter som låser fast allt där det ska vara, som en enorm huvudbehå.

Om jag börjar bli trött? Märker jag inte :-)

1 kommentar:

AL sa...

Om det dær ær en bilad av en dålig stildag har man en otrooooligt bra formkurva