Världens vackraste bukett och lite sånt

Ja, eftersom jag inte har gift mig i helgen så drömmer jag bara om vad jag skulle ha för detaljer på mitt bröllop utan krav på ekonomiska ramar och familj som hjälpte till med dukningen.

Jag skulle vilja bjuda 50 pers, kanske 60, på middag på Sundby gård. Vi älskar det stället, det ligger precis vid en sjö och utsikten man får ihop med maten är makalös! I år har de inte grillkvällar på sommaren, så jag hoppas verkligen att de har det nästa sommar. Vi var där med mamma och pappa när de fyllde 70. Maten skulle kunna vara vad som helst, och jag skulle väga 57 kg eller allra allra mest 70. Jag skulle ha lite toning i håret så det gråa försvann och så skulle jag kosta på mig att ett proffs sminkade mig och gjorde håret. Jag hinner inte växa ut håret inför nästa års 10-åriga bröllopsdag men jag hade gärna haft en frisyr med stor knut i nacken som Victoria och Madeleine hade. Buketten är jag inte jättenoga med, bara det inte är gerbera eller massa brudslöja utan bygger på blommor som i denna buketten, och de färgerna såklart.

Jag skulle inte ha några brudtärnor men skulle älska att ha brudnäbbar och vad allt sånt heter. Bella, Mia, Neo, Oskar, Benjamin, Belle, Johannes i ett saligt tåg! Å vad underbart!!! Men jag skulle säga till gästerna att de gärna får matcha bilderna här. Så att fotot med alla gästerna blir extra snyggt.

Sen skulle jag inte bry mig så mycket om dekorationer. Bara det är vita dukar på borden och en bukett på varje bord så är jag nöjd. Visst hade det varit fint med några auberginefärgade silkespappersblommor i taket, men nej, det är inte värt det. Inte heller värt att betala restaurangen att göra det.

Ja men bara vi vinner på Lotto då och går ner 80 kg i vikt tillsammans, så blir vi snygga på fotona. Annars älskar vi varandra ändå men fotografen får svårt att ta foton som jag kommer att gilla.

Inga kommentarer: