Prinsessdopet

Madeleine är ju så söt så hon kan smälta is. Och vilken perfekt figur efter 3 barn!! Visserligen var hennes klänning från Giambattista Valli och kostade 23 000:-. Men det var inte bara klänningen som var snygg, hela hon är ju en syn för gudar.

Blommig var visst temat. Jag återkommer i ämnet.

När biskopen Antje Jackelén sa att det inte bara är Adriannes och Leonores dopdag utan önskade föräldrarna grattis på bröllopsdagen nickade Chris till som om han förstått vad hon sa. Det är rätt bra gjort av honom att hinna med att lära sig lite svenska mellan jobbet och småbarnspapparollen och att de inte ens bor här.

Jag hörde att Chris läste en bön. Det låter trevligt. Har inte hittat nåt klipp på det, men man kanske kan se hela programmet på SvT play. Jag antar att han läste på engelska?

Mamma sa också att ett par sjöng en duett som var så fin. Jag måste nog lyssna igenom sändningen! Men jag tror jag skriver klart det här och ger betyg på klänningarna och lyssnar på bön och musikframträdande efteråt. Jag hej å er nog inte betygsätta dem. Men för de 5+ i betyg kanske jag återkommer.

Leonore var väl som hon brukar, utan skor och dansar och leker på golvet. Jag vet inte om det är görbart, men det skulle ju underlätta om alla barnflickorna sprang hinderbana med barnen medan föräldrarna sminkas, så kunde ett sånt här spektakel bli lite mer hanterbart. Jag såg ett foto av Alexander, tror jag han heter, där två olika vuxenhänder försöker ta tag i honom. Leonore är ju den normala, barn sitter ju normalt inte still. Jag vet inte hur de bär sig åt för att Estelle och Oskar lyckas uppföra sig så exemplariskt jämt.

Synd på Estelle, som mådde lite illa och fick ställa in. Hon brukar matcha mamma så det hade varit kul att se. Undrar om hon redan nu känner sig pressad in i en offentlig roll som hon ju inte kan vara mogen förrän om 20 år, om ens då. Jag önskar innerligt att illamåendet var värmeslag (fast det ju inte var varmtidag??) och inte nervositet!!! Lilla hjärtat!

Här kommer mina åsikter om kläderna:

Inga kommentarer: