Jakten på följare

Jag vet ju att man är cool om man har många följare på Instagram. Jag vet inte hur många jag har där, men jag tippar på 50 riktiga och så ett gäng som följt mig för att jag ska följa dem, som nån gravidfotograf i Stockholm nu senast. Och nej, det tar jag inte personligt :-) Jag lägger dessutom in kanske ett foto om året, så jag är inte heller särskilt rolig att följa.

Ja, nu hör ni att jag inte gör mig några falska förhoppningar om att vara en populär mediepersonlighet. Varken falska eller förhoppningar, faktiskt. Om jag får välja vill jag hellre vara en Kulturprofil än en Mediepersonlighet, även om det ordet är lite solkigt just nu.

Men jag skulle vilja ha några följare till på Pinterest. Det vore häftigt att nå över en jämn och bra siffra. I skrivande stund har jag nämligen 24 654 följare på Pinterest. Och fler än en gång har jag sett snygga bilder som folk har fått från min blogg. Så att jag blir tipsad om mig själv alltså. I princip alla bilder här på bloggen kommer ju i sin tur från Pinterest, så det är ett självförhärligande kretslopp kan man säga.

Möjligtvis firar jag också snart jubileum som bloggare. Kanske tio år och jag började nån gång i april, det handlade om att Kajsa och Elsa lekte hund med presentsnöret. Kanske har jag missat tioårsjubileet, för jag tror att det snarare är 11 år nu. När jag började blogga hade jag inte träffat Mikael än och i år har vi varit förlovade i 10 år, så bloggen måste vara från året före det. Jäpp, nu hittade jag första inlägget om Elsa 4 år som lekte med presentsnöret och det var 11 år sen. Så synd att jag inte hade ett stort firande förra året. Kunde ju satt in en bild på en tårta, eller tio stycken faktiskt. Jag tror jag gör ett inlägg med 11 tårtor och sparar det så det läggs ut på rätt dag. Hihi.

2 kommentarer:

Sara sa...

Å nu måste jag skryta lite! Jag har nio följare på Pinterest.

Anja Olergård sa...

Å hjälp, jag skrattar så jag gråter!