Inredning #goals

Glömde säga en sak om disponentvillan. En uppstoppad fasan. Att jag inte har kommit på det förrän nu. Det måste vara visheten från min visdomstand som börjar märkas. Inte alla som får nya tänder när de är 47, eller nya idéer. Tacksam för båda???


Annars finns det en villa med gammal brandstation på tomten och gymnastiksal på andra våningen. Jag vet inte var Gryt eller Valdemarsvik ligger, men den kostade bara 1 975 000:-, bara marginellt mer än vad vi får för vår tvåa. Alltså, att få springa omkring i en gympasal! Hoppa bock (den ingår!), gå balansgång, å vilken dröm. Men planlösningen på nedervåningen (ca 120 kvm) är helt vansinnig och master bedroom var en trappa upp. Det är klart att man kunde sätta in en hiss, vi behöver inte två gästtoaletter i hallen. Men ändå, det var riktigt dålig planlösning så jag är ändå inte helt såld. Annars hade jag ju gärna flyttat till Valdemarsvik för att renovera och flytta väggar i ett gammalt skolhus med gympasal. 4 000:- i månaden bara för att hålla värmen över 18°. Nä, snarare 8 000:-. Men vi behöver inte ha så varmt i gympasalen. Och Mikael kan få ha övervåningen för sig själv och han är inte frusen av sig. Men då så. Fast man har ju knappt hjärta att ta bort de fina gamla skoldetaljerna som klädhängarna i kapprummet. Vi får se hur vi gör :-)

Det kostade förresten bara 30 200:- i uppvärmning per år.inte så illa.

4 kommentarer:

Monnah sa...

Jag ser bara en påfågel, men kan lätt skaffa en fasan till dig om du är so more inclined. Vilket drömhus annars! Jag drömmer ju mig till Vasastan och nu har de sålt en etagelägenhet i de där fruktansvärda Oscar towers för 66 mille. Sååå smaklösa hus! Tydligen finns det folk som gillar. Minst 179 lägenheter i första tornet är sålda. Stackars människor. Tänker mig att de ska dyka upp i sådana där ”The Hunger Games”-kläder som stadsborna bär.

Hanna sa...

Vad kul att kunna göra en gymnastikhall till ett boende. Det skulle vara perfekt för mig som vill ha ett hemmagym och en pilatesstudio hemma. Men jag har ingen lust att flytta till Valdemarsvik även om det bara är cirka 1½ timme från där jag bor nu.

Anja Olergård sa...

Jaja, påfågel heter det ju. 66 mille? Att det finns folk?!

modren sa...

Uppstoppad fasan? Ve och fasa.
modren, oerhört vitsig