Hur man slänger sopor med ME

1. Känn efter om man orkar gå till soptunnan. Om nej, sluta omedelbart att vara irriterad eller ledsen för det, det tar energi, och orkar man inte slänga sopor orkar man inte vara irriterad eller ledsen heller. Ha med andra ord full kontroll på kroppen såväl som känslolivet. Om ja, se punkt 2.

2. Ta på sig morgonrock. Behå räknas inte som kläder i området, fast det räknas som kläder i musikvideos. Du är inte Madonna. Madonna är inte ens Madonna längre. Behå och allmänna underkläder räknas inte heller på natten. Fler än du kan vara vakna fast det är mörkt ute. Särskilt de egna grannarna, om flera av dem råkar vara ammande mödrar. Eller inte vet jag om de ammar, men de har i alla fall bebisar. I alternativa kulturer är hela denna punkten valfri. Till och med Madonna kan vara för påklädd för vissa. Det är ok, bara man håller isär de båda. Detta är dock inget politiskt, och Ueberserioest är fortfarande emot apartheid i alla former. Förutom just med nudisterna.

3. Ta på skor. Detta är också valfritt, beroende på årstid. (Men kan du skriva en enkel, rättfram lista eller??) Men eftersom morgonrocken kanske glipar så är det bäst att ta skor så man inte behöver gå långsamt med sina blekansiktesfotsulor. Fast om du har ME så ska du ändå inte skynda dig. Så jag vet inte om hela denna punkten borde gå bort.

4. Ta för allt i världen med dig nycklarna. Detta är egentligen också valfritt, men inte beroende på årstid utan på om din soptunna är inlåst eller inte. Är den inlåst måste man ha nycklarna med sig. Och nycklarna är då inte främst till för att låsa om sig, utan för att komma in i soprummet. Annars lika lång väg tillbaka.

4, 5 eller vad vi nu är på. Ta för sjutton med dig soppåsen!!!! Ögonen på bollen, Nisse!

2 kommentarer:

AL sa...

Skrattade høgt åt det hær inlægget. Heja dig!!!!

(Och ær det kanske det yttersta beviset på att du nu ær en Olergård? Att du skrev "Nisse"...?)

Anonym sa...

Visst, Nisse :)