Dåligt

Skorna som kostade 400 spänn var för trånga. De glappar där bak men var för trånga där man "viker" foten. Sur.

Såg mig naken i spegeln och upptäckte var de senaste kilona satt sig. Fet. Sur.

Mikael sa att vi kunde äta sallad på bänken men sen orkade jag inte. Sur.

En halvtimme efter att treon gått ur kroppen kommer huvudvärken tillbaka. Sur.

Skulle varit hos psykologen idag. Avbokat, för kanske 20:e gången. Sur. Men jag ska läsa boken han rekommenderade. Igen. Sur.

Slapp därmed åka till Sköndal idag för doktorn ringde istället. Glad. Men jag löste korsord för att vakna och satt upp på en stol och det var för jobbigt. Klarade telefonsamtalet men blev sämre efteråt. Så sur.

Vaknade före väckarklockan idag för att ena öronproppar åkt ur och nån körde en maskin ute. Sur.

Är synsk. Skulle äta upp chokladsås som var över och låg i en äggkopp. Såg framför mig hur jag spillde den på håret och behån. Tog två teskedar och sen spillde jag på håret och behån. Sur.

Hade bett Mikael byta batteri i min klocka i centrum. Men två dagar senare såg jag att den stod på en annan tid, och nu går den som vanligt, så jag tror att jag bara kommit åt den där vridknappen. Inte sur.

God middag, efterrätt. Inte sur.

Är sugen på croissanter eller makaroner. Älskar gluten. Är så tjock. Vill inte äta lchf. Gjorde klyftpotatis i mikron på sån där plåt och de blir precis som i ugnen. Älskar potatis. Vill inte äta lchf. Tjock. Sur.

Tjock. Sur.

Så trött på att vara sjuk och alltid prata om huvudvärk och mående och ork och depp. Sur.

Ska kissa, ta piller, och lägga mig. INTE SUR.

P.s. Så GLAD att jag blivit överbjuden på det mesta jag budat på på tradera på sistone. Så tokig på nätterna. Kan knte skylla på det. Glad i alla fall.