Tidningar

Jag skrev kanske att jag prenumererade på ett antal tidningar i början av året. Det har varit så kul och lyxigt att läsa massa tidningar. Det bästa, När & Fjärran, VI läser, Språk, kanske till och med nån mer som jag inte minns längre. Jo, nån Psykologitidning som inte har kommit än.

Jag köper oftast mina prenumerationer från Tidningskungen. NU har de ett erbjudande där jag får en film om jag prenumererar på en inredningstidning. Kunde dock inte se Allt i hemmet bland de listade tidningarna, och då kanske det får vara.

För de misstänksamma kan jag meddela att jag skrev det här inlägget helt frivilligt. Däremot kan jag i utbyte mot att länka till Tidningskungen få en prenumeration. Inte valfri tidning, men jag ser Språk på bilden, och om jag kan få den så blir jag glad. Anyway. Det här får jag inget för: Jag gillar Tidningskungen. Men deras Martha Stewart-prenumerationer är hutlösa; 3 nr för 300:-. (Fast jag misstänker att det är Marthas fel.) Det som är bra är att man aldrig behöver riskera en faktura på fortsatt prenumeration. Erbjudandena är alltid antalsbundna, eller vad man säger. De avslutas per automatik efter att man fått det antal man beställt. Skönt!

Inga kommentarer: