fem-incurvata

Dorro känner mig. Hon sa att vem som helst får sno och sen nämnde hon mig vid namn. Just det...


1) VAD GJORDE DU FÖR TIO ÅR SEDAN?
Ingen aning. Jag tippar på att jag var fullt upptagen med universitetet. Men minnet räcker inte tio år tillbaka i tiden.

2) VAD GJORDE DU FÖR ETT ÅR SEDAN?

OK, det borde jag komma ihåg. För två år sen minns jag att jag hade värsta våren i mitt liv med svåååååååra sömnproblem. När det var som värst somnade jag klockan 10. Men det var bara en gång. vanligtvis somnade jag klockan 6 på morgonen. Men förra året? Samma som nu. Försöka få till både frisyr och middag, blogga, vila, läsa, pussa Mikael.

3) FEM SNACKS DU GILLAR

Snacks är svårare än efterrätter. Äppleklyftor, CCC (chocolate chip cookies), Fanta exotic, glass, nybakad kanelbulle.

4) FEM SÅNGER DU KAN HELA TEXTEN TILL:

Kan ett gäng psalmer utantill (orkar ofta inte hålla boken så jag har märkt att jag kan en hel del). Sånger man har framfört själv sitter bra jämfört med såna man bara lyssnat på -- Real Groups Pippi-potpurri sitter rätt bra. Satt.

5) FEM SAKER DU SKULLE GÖRA OM DU VAR MILJONÄR

Bara fem? Resa nånstans. Köpa bil. Köpa en Segway???? Köpa en större lägenhet. En miljon räcker inte långt... Sicken inflation. Kan jag få miljonen i dollar, nej pund såklart. Då kan vi börja snacka prylar!

6) FEM DÅLIGA VANOR:

Bara fem? Dålig självdisciplin vilket visar sig i svårt att gå och lägga mig, svårt att äta frukost (idag åt jag ingen för jag var för slö. Värdelöst), till och med svårt att fatta beslut. Kan inte banta för jag ändrar mig alltid när nåt kommer i närheten. Förfärligt. Hur många var det? Har nog avslöjat mig nog.

7) FEM SAKER DU GILLAR ATT GÖRA:

Å, det är lättare! Läsa, virka mormorsrutor, lösa korsord, blogga, läsa bloggar och surfa, köpa saker på eBay och Tradera, prata med Mikael. Märker ni att jag gillar min vardag? Det är väl en kombination av välsignelse och en nöjd disposition antar jag.

8) FEM SAKER DU ALDRIG SKULLE KLÄ DIG I, ELLER KÖPA:
Platåhögklackat, inte alla sorter, men det finns en del som ser ut som prostitutionsskor. Skulle aldrig köpa en handväska för 40 000:- (gränsen går dock inte vid 39 999:-). Skulle aldrig köpa en behå på måfå. Har svårt för t-shirts med tryck. Det är för sportigt och rockigt för mig. Har bara haft en handfull, med Nike-logga, Harvard-logga, och turistvariant från västindien, typ. Har förresten svårt för t-shirt som plagg. Som sagt passar det bra till rockare och sportare, av vilka jag är ingetdera. En till. Batikmönster är inte riktigt min grej heller.


9) FEM FAVORITLEKSAKER:

Datorn, tvättmaskinen, diskmaskinen, virknålen. Mitt nagellacksförråd i kylen.

10) FEM PERSONER JAG VILL SE GÖRA DEN HÄR UNDERSÖKNINGEN
Vem som helst. Det är mer än fem :)

Inga kommentarer: