Behöver en fest

Jag har nog aldrig blivit bjuden på en fest där man måste ha hatt på sig, som te i drottningens trädgård, men jag känner att jag behöver ha några stora blommor i håret. Vet ni nån lämplig tillställning?




4 kommentarer:

Sara sa...

Jag var på ett bröllop där jag hade hatt och nån sorts charlestonklänning. Det var på den tiden när den där underbara tv-serien gick, vad hette den, med ett modehus på 20-talet? Brittisk såklart. Minns du?
I alla fall var jag galen i såna klänningar (som man ju inte behöver någon vidare midja för, det är något jag aldrig varit särskilt begåvad med).

Anja Olergård sa...

Huset Elliot! Älskade den serien!

Men har du haft hatt och Charlestonklänning, vad avis jag blir. Jag har aldrig haft hatt på bröllop och nu när jag är så gammal att jag skulle våga så skulle det säkert ta för mycket uppmärksamhet från bruden.

Jag har sytt några såna festklänningar i tonåren, med nedhasad midja alltså, jag är inte heller begåvad med en midja. Men jag har aldrig lagt märke till att du inte heller har det. Så du har dolt det väl.

modren sa...

Men nu kommer tydligen Downton Abbey som biofilm i september.
modren

Anja Olergård sa...

Ja! Jag vet inte hur jag ska orka ta mig till en bio men det är ju bara ett MÅSTE! Vet inte om jag kan få med Mikael på det som bröllopsdagsfirande.