Skönaste bruden

Från facebookprojektet Humans of New York, som jag äääääälskar och rekommenderar å det grövsta!

"Put me on the Internet! Even on The Google!!"

6 kommentarer:

Harriet Klarin sa...

Det är en härlig bild, men varför har hon i den mogna åldern behov av att synas på internet?
Och varför har folk sånt omättligt behov av att synas och höras över huvud taget?
Att vara universums navel känns för mig som tvåårsåldern :-)
modren, oförstående

Monnah sa...

Det är allas våra olikheter som gör hela mänskligheten dynamisk, oförutsägbar och spännande, kära modren. 😜

Anja Olergård sa...

Jag såg det inte som att hon ville bli känd, berömd och uppmärksammad. Bara att hon var sig själv, och när människorna från People of New York kom till henne med sina kameror, så tvekade hon inte, tyckte inte hon var för gammal, utan tyckte bara Här är jag, jag är ok, sätt in mig på internet om ni vill, det gör inte mig nåt?--Fatt det är kanske jag som övertalar det, så att det ska passa det jag vill att hon ska tycka.

Anja Olergård sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
Sara sa...

Hon ser ju onekligen ut som att hon gillar att synas och bli sedd, men finns det inte också något frejdigt i normöverskridande tanter? Det finns så väldigt många som vill tysta dem som sticker ut, särskilt om det är kvinnor som tar plats, så jag är beredd att applådera nästan varenda pantertantant. Särskilt såna i leopardmönstrat!

Anja Olergård sa...

Jag är inte nödvändigt för allt det där med ta plats. Men visst ska alla få plats. Jag är inte heller helt såld på att synas. Klarar av det i vissa situationer, inte gärna i andra. Men man blir sedd, av nån, om man ger sig ut bland folk. Och det de då ska få se av mig tycker jag ska vara välordnat. Om nån då tycker man är snygg snarare än ful, så är det ju roligt. På min födelsedag förra sommaren skulle vi ut och äta. Hade röda klackar och annat tingel. Mikael såg hur några tittade på mig,män, sådär som om jag anygg, inte hade en toarulle hängande ur linningen. Som du märker lever jag fortfarande på det!