Nu. Eller snart...

Vi var på underbara Sundby gård igår kväll och åt fantastisk grillbuffé. Det var sååååå gott, och utsikten och miljön är makalös. Vi hade också tur med vädret, i förrgår regnade det bokstavligen spön hela dagen, och åskade rakt över vh i evigheter.

Vi hade mamma och pappa med oss också, de hade fått detta som 70-årspresenter eftersom festen mest var de piggare syskonens verk. Det var i alla fall en megasuperhärlig kväll och jag blev sååååå mätt och belåten.

Men jag hade varken tagit kort på maten, utsikten eller oss. Det är ju så roligt nör jag får se folks liv i bilder, kanske skulle någon uppskatta att se vårt lilla liv också. Så Mikael tog ett kort av mig när vi hade kommit hem. Här försöker han vara snäll. Men jag tittar på kortet och ser bara en görfet, bedagad person med stripigt hår. Jag säger nåt ursäktande om hur ful jag är.

Hade det varit ok att säga så om nån annan? Nu sa jag det om Mikaels fru. Det kanske inte är så kul för honom att jag är så elak mot mig.

Hur som helst så blir det där med lchf en bra idé. Jag känner mig mycket snyggare om jag inte är så tjock. Fast det behövs nog arbetas en del med inställningen.

Inga kommentarer: