Så fullt i huvudet

Marinblått är visst stort i höst. Inte för att jag ser några moderna människor annat än de snygga som emellanåt kommer innanför vår dörr. Och så har jag hittat en marinblå spetsklänning för 849:- men som jag kan få för halva priset.

Annars har jag mina ögon på en vintervit klänning med små metalltrådar och motveck under bysten. Den skulle jag kunna ha på precis alla events jag planerar för de närmaste månaderna: julbordsdejt som förmodligen kombineras med att fira att vi har varit tillsammans i sex år, julkonsert i kyrkan, julafton, annandan hos svärmor och nyår. Men hur säkert är det att den sitter snyggt på, både den eller den dyra blå, när modellerna på bilderna är typ tio storlekar mindre än jag.

Å andra sidan har Mikael köpt en fin pläd för 99:- på Ikea, när han var där med Jonte härom veckan, och den faller så snyggt att jag skulle vilja sy en draperad klänning av den.

Jag vet, jag är lite galen.

3 kommentarer:

Monnah sa...

Plädklänning... Jo, jag ser faktiskt hur snyggt det kan bli! Och tänk vad praktiskt. Man fryser jämt på de där vinterfesterna för att man vill vara lite fin, men pläden löser garanterat det problemet. Kör på, säger jag!

Sara sa...

Heja Monnah!
Säger bara en sak: togaparty!

Monnah sa...

Plädtoga! :)