Minneslucka

Ojdå, nu vet jag inte när jag har varit inne på tradera, antagligen i natt med sömnmedel i huvudet, men jag har vunnit en sån där marimekko godisskål på fot för en femtilapp!! och budat på massa kivi och de där gamla Iittala-ljusstakarna med ringar på foten som en svamp. Men priserna är grymma, vinner jag nåt av detta ska jag inte klaga. Och ett par örhängen från Dyrberg & Kern för en tjuga. Nån köper julklappar till sig själv...

Nu kom Mikael in och berättade att jag fått operationstid i början av december! Hejdå gallsten!!!!!!

Mycket roligt på en gång. Hade planerat att åka till Ikea idag men jag orkar inte. Har haft ont i halsen några dagar, inte som att jag har ett virus, utan som övertrasseringssymptom, så det är nog bäst att låta bli, även om Mikael kör mig i rullstol. Men jag har ju inga problem med att fynda på nätet :)

Ska se om jag orkar sätta in bilder på några saker jag funderar på att köpa och få lite smakråd kanske. Den här dagen är spännande fast jag inte ens orkat gå upp än!!!

2 kommentarer:

Sara sa...

Du är så himla smart, man borde ju alltid shoppa till sig själv när man har minneslucka! Tänk, det blir som julafton varenda gång. Och om maken är påpasslig kan han ju sno åt sig äran och bli dagens good guy!
Synd bara att minnet är så opålitligt, rätt vad det är minns man ju hur mycket som helst.

Kunde man vara helt säker på att minnseluckorna var att lita på skulle man förmodligen kunna komma undan med en hel del juridiskt sett också, men jag är inte nån brottets master mind så som du är, så jag överlåter de planerna åt dig. Men anmäler mig som vimsig side kick!

Monnah sa...

Grattis till lyckat shoppande!