Downton spoiler alert, plus annat

Jag är så glad att jag äntligen ska opereras nästa vecka.

Banan och päron är det jag längtat mest efter.

 
Trodde jag blev lite deppig, men nu inser jag att det bara var migrän.

Har nämligen stoppat i princip alla "vänners" uppdateringar på fejan, jag orkar inte läsa allt. Men så skulle jag säga en sak till en person, och klickade mig vidare, och såg sen en bekant som skröt om utbildning, arbete, bostad, aktiviteter och kultur och restaurangbesök och träffar kändisar osv, plus hade modellsnyggt arbetsfoto, och på samma gång som jag blir så irriterad på att folk köper det där med att ytliga yttre saker gör en person bättre, så önskar jag att jag åtminstone hade nåt att skryta om. Om jag blev tvungen alltså.

Men som sagt, jag kom på att jag alltid blir deppig när jag får migrän, så jag avskrev mina känslor. Förresten är det mesta man känner på natten fel.

Särskilt när Mr Bates börjar prata om hämnd.


P.S. Har i alla fall satt upp en stjärna, sladden är även i, plus en stake, inkl sladden i, och en stake står på ungefär rätt plats men lampan är inte bortflyttad så sladden är inte i. Men det har gått framåt med julen idag, fast jag har haft ont i benen sen jag vaknade och inte ränt omkring med mening.


Inte mitt foto. Källa

3 kommentarer:

Sara sa...

Äh, fb-bling impar inte på mig, men ge mig en snygg formulering så blir jag grön av avund eller åtminstone lyrisk en kvart!

Anja Olergård sa...

Det var fint och trösterikt sagt. En gång tror jag att jag hittade en fin formulering.

Monnah sa...

Det där med skryt (som ju säkert inte är menat som skryt) är för vissa människor livsnödvändigt. Det kanske är den enda bekräftelse de får eller så kanske de har haft det jättehemskt och nu när de njuter av livets överflöd så vill de göra det med alla de känner och älskar! :) Jag tycker du är fantastiskt duktig som har kommit så långt. Jag orkade knappt det ens, fast jag har bara mig själv att skylla. Jag har ingen hemsk ME, men jag lovar att jag njuter åt dig och några andra med fysiska hinder som betyder extra för mig när det känns extra bra i mitt liv. KRAM!