Behöver vinna på Lotto

Vill:
Köpa en sistaminutenresa till Oman, med boende på Marriott för under 3000:-. Jag låtsas också att jag orkar åka.


Köpa en ljusstake från Georg Jensen som är sänkt med 300:- till 499:-.

Köpa ny servis. 8 var av flata, djupa, assietter till att börja med. Skålar, några uppläggningsgrejer kanske. Swedish grace, snö. 25% rabatt nu på Royal Design.Nåååååågra små Iittalagrejer behöver jag också. Ljuslyktor, kivi. Några sand och några grå, till vardagsrumsbordet. Samt några röda och några granatäppleröda inför jul. Kastehelmi är också ljuvliga, men jag måste inte ha dem också (fast de finns för otroliga 2 för 99:- på Ellos av alla ställen!). En sån där fin skål på fot kan jag också skjuta upp inköpet av. Eller köpa en liknande på Ikea. Så fin med lite pappersinklädda godisar i.


 
Behöver bara tio laxar eller så. Det är inte lätt att plötsligt drabbas av köpgalenskap. Men det är ju så förmånligt allting!

3 kommentarer:

Sara sa...

Nu ska jag vara odräglig:

här hemma äter vi på Swedish Grace, fast vi har lite blandade färger. De små skålarna är perfekta till turkisk yoghurt eller glass. Jag vill ha några rosa också!
Vi har inte kopparna i den serien för dem gillar vi inte, utan till fint har vi Leffes mormors Hertha Bengtssonserie Rosmarin. Den har samma glasyr som Swedish Grace förresten. Vardagsmuggar däremot är ett problem, just nu en samling kantstötta blandade ikeamuggar. Inte kul.
Georg Jensen-ljusstaken fick jag i trearmad version när jag fyllde 40.

Men eftersom man aldrig är nöjd så vill jag ha nya temuggar, gärna drejade keramikmuggar.
Och så vill jag ha några nya ljus som ska stå på en fin metallbricka på soffbordet som inte ska vara fullt med lego och modellera och mina journalutdrag och tabeller.
Och så vill jag ha nya överdrag på våra howardmöbler, för de är så solblekta och kattkloade att det är sorgligt att se.
Du hör ju vilken misär jag lever i!

Och så vill jag följa med till Oman. Ork kanske finns mot tillägg när man bokar biljetten?

Stina sa...

Du har så bra smak!

Monnah sa...

Den där ljusstaken kom fina, fina V ihåg att jag dreglade efter, så den fick jag av henne (dem) då jag fyllde 40. Jag har precis plockat fram den för att putsa lite. Tror den får börja jobba lite innan första advent i år...