Lite mer normala siffror

Fredagen den 11 dec: 168 unika besökare
Lördagen den 12 dec: 120 unika besökare.
Kanske återfaller det till de vanliga 30 idag...

Om jag inte hittar på nåt väääääldigt spännande att skriva!

Värre än Anna Anka skiljer sig och tycker det var värt det, eller Tiger Woods är en riktig råsopa till make. Jag tror inte någon stannar kvar här på grund av den informationen. Men vad är riktigt hett då???

Jag ska få ett gästblogginlägg av en riktig bloggare. Det är första gången. Det känns jättekul. Jag har fått önska mig vad inlägget ska handla om! Ni kanske vill hang around for that, åtminstone?

Medium hot, men jag gjorde mitt bästa.

2 kommentarer:

Karolina sa...

Vet du om man räknas in i statistiken när man läser via Google Reader? Jag går bara in här när jag ska kommentera på något, annars läser jag bara via Reader. Men du vet väl att man kan se vad besökarna använt för sökord för att komma till din blogg eller vilken länk de kommit från i Google Analytics?

Anja Olergård sa...

Ingen aning om ifall RSS-läsare och/eller Readers kommer med. Kollade sökorden i Analytics och det var bara 1-2 personer per sökord (alltså inga horder till Victorias Nobelklänning). Fast faktiskt har mitt medeltal gått upp från 30 till 40 på sistone. Men som sagt, vi får se hur länge my fifteen minutes last.